Organizator sertare bucatarie extensibil gri


Organizator sertare bucatarie extensibil gri

Organizator sertare bucatarie extensibil gri
Dacă aveți de-a face cu fiecare centimetru de spațiu din bucătărie, trebuie să vă gândiți cu atât mai mult la o organizare perfectă. Cu organizatorul de sertare va fi floare la ureche! Organizatorul extensibil economisește până la jumătate din spațiul din sertar ! Cum este posibil așa ceva? Tacâmurile sunt așezate în ea în unghi, în compartimente suprapuse! Le puteți introduce pe ambele părți , astfel încât toată lumea din familie să vadă bine unde sunt așezate furculițele și lingurile. Cele două compartimente mai mari pot fi apoi folosite pentru a depozita diverse unelte de bucătărie, cum ar fi un desfăcător de conserve, o foarfecă mică, un ascuțitor de cuțite etc. Piesele detașabile pot fi apoi folosite pentru polonice, vase de gătit și alte ustensile de bucătărie.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!