MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Pahar dublu 600 ml cu 2 paie VERDE


Pahar dublu 600 ml cu 2 paie VERDE

Pahar dublu 600 ml cu 2 paie VERDE
Este fabricat din materiale de înaltă calitate, durabile și rezistente la uzură și poate fi utilizat pentru o lungă perioadă de timp. O ceașcă poate fi umplută cu două arome de băuturi în același timp. Designul este inedit și unic și poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp. Cupa este echipată cu două paie, un capac rezistent la praf și o canelură rezistentă la alunecare, deci este mai convenabil de utilizat. Cu un mâner din silicon, compact și portabil, este foarte potrivit pentru călătorii în aer liber. Acest nou tip de cană de apă poate fi folosit acasă, poate fi transportat și atunci când călătoriți sau călătoriți, pentru a suplimenta apa de care aveți nevoie în fiecare zi.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!