MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Papuci cu Perie Masaj Talpi Unisex


Papuci cu Perie Masaj Talpi Unisex

Papuci cu Perie Masaj Talpi Unisex
Papucii Easy feet sunt un accesoriu pentru curatarea si masarea picioarelor. Se fixeaza cu ajutorul ventuzelor de pe talpa pe cada si se folosesc usor. Doar puneti o cantitate mica de sapun lichid in interiorul sau, introduceti piciorul in el si miscati-l energic, pentru o curatare sigura. Beneficii: Evitati pericolul alunecarii in cada (ce apare cand va aplecati pentru curatarea picioarelor); Va ajuta sa va curatati eficient si rapid picioarele; Asigura o senzatie de confort si relaxare. Detalii tehnice: Marime si forma universala – poate fi folosit pentru ambele picioare; Aproximativ 1000 de peri, plasati pe talpa si pe bretea; Piatra ponce, in zona calcaiului. Continut pachet: 2 x Papuc de masaj Easy Feet

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!