MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Patura termica pentru animale Pet Comforts model MARE


Patura termica pentru animale Pet Comforts model MARE

Patura termica pentru animale Pet Comforts model MARE
Patura termica pentru animale Pet Comforts, Datorita foliei termice, ce se gaseste in interiorul paturii si poate fi scoasa atunci cand doriti sa spalati patura, caldura corpului animalului dumneavoastra de companie este reflectata si se pastreaza constant. Specificatii: Ofera protectie optima animalelor atunci cand in casa podele sunt reci; Patura este ideala pe tot parcursul anului; Aceasta este echipata cu material impotriva alunecarii; Cu ajutorul unui fermoar, folia termica poate fi scoasa; Folia termica nu poate fi spalata; Dimensiuni: 90 x 64 cm; APROXIMATIV Culoare: Crem.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!