Patura tip hanorac cu maneci gluga si buzunar Oversized


Patura tip hanorac cu maneci gluga si buzunar Oversized

Patura tip hanorac cu maneci gluga si buzunar Oversized
Un pulover si o patura confortabile si calde intr-una, care va tin de cald in zilele reci de iarna. Este realizata dintr-un material extrem de confortabil, moale si calduros. Croiala larga, potrivita pentru toate formele corpului. Mansete elastice. Se poate spala in masina de spalat rufe la max 30 grade. Marime universala. Lungime ( de la umeri in jos) 80 cm Latime: 80 cm (fara maneci) Lungime maneci: 50 cm Pătura tip hanorac oversized, cu mâneci, glugă și buzunar, este combinația perfectă între confort și funcționalitate, oferind o soluție ingenioasă pentru a te menține cald și relaxat în zilele friguroase. Concepută pentru a îți oferi libertatea de mișcare, această pătură-îmbrăcăminte te învăluie într-o căldură plăcută, fără a compromite stilul sau confortul. Cu un design oversized, pătura tip hanorac este potrivită pentru toate dimensiunile și se mulează confortabil pe corpul tău, oferindu-ți o senzație plăcută de relaxare. Materialul moale și pufos, realizat din microfibră de calitate superioară, este extrem de plăcut la atingere și asigură o izolație termică excelentă, fiind perfectă pentru serile petrecute acasă, în fața televizorului, sau pentru momentele de relaxare în aer liber.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!