Perie de curatare rotativa Andowl Q SZ20 multifunctionala cu 4 capete


Perie de curatare rotativa Andowl Q SZ20 multifunctionala cu 4 capete

Perie de curatare rotativa Andowl Q SZ20 multifunctionala cu 4 capete
Această perie reîncărcabilă 5 în 1 simplifică procesul de curățare și îți revitalizează fără efort casa. Este soluția supremă de curățare pentru a vă menține casa impecabil curată și sterilă! Nu vă mai faceți griji cu privire la timpul pe care îl veți pierde în bucătărie curățând vase sau alte ustensile - această perie face munca grea și economisiți timp! Felul in care il vei obtine pare o bucatica de tort - folosirea lui este foarte usoara - iar rezultatele sunt excelente: Traiind intr-un mediu mai sanatos, castigi incredere si siguranta, bucurandu-te de un spatiu renovat mai curat si mai primitor! Realizat din materiale de inalta calitate, cu o prindere confortabila si un design functional, va elimina petele raspunzand nevoilor dumneavoastra imediate si, oferind o solutie permanenta problemei de curatare! Caracteristici: 1. Peria scarubber puternică nouă și de înaltă calitate este de înaltă performanță pentru a îndepărta praful, murdăria, urmele carbonizate etc. 2. Peria automată ajută la economisirea timpului și a energiei. Doar apăsați un buton și țineți apăsat corpul periei, apoi apare o parte curată. 3. Design umanitate 4 capete de perie comutabile curăță eficient colțurile murdare, potrivite pentru diferite obiecte. 4. Designul de mână și funcționarea fără fir facilitează lucrul chiar și în colțurile înguste. 5. Este ușor de prins. Electric la îndemână pentru curățarea cadă, masă, chiuvetă, chiuvetă de bucătărie, toaletă, geamuri și așa mai departe. Specificatii: Material: ABS, PP Dimensiune și greutate: 19,8 * 11,8 * 7 cm și 400 g Sursă de alimentare: baterie de reîncărcare USB de 1200 mah Utilizați fiecare cap astfel încât murdăria sau petele să fie îndepărtate eficient! * Perie: Folosiți peria pentru a îndepărta murdăria și petele de pe gresie și chit. * Polizor: Polizorul este destinat aplicării unui lustru final pe gresie, ceramică și reînnoirea altor articole. * Burete: buretele este folosit pentru piesele care tind sa se zgarie, in special chiuvete si chiuvete din otel inoxidabil. * Cârlig: Pentru a face ordine, utilizați cârligul pentru a-l ține într-un anumit loc.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!