Perie Electrica de indreptat parul si ondulat pentru volum 2 in 1 Q MN91


Perie Electrica de indreptat parul si ondulat pentru volum 2 in 1 Q MN91

Perie Electrica de indreptat parul si ondulat pentru volum 2 in 1 Q MN91
Peria electrică 2 în 1 Q MN91 pentru îndreptat și ondulat părul este instrumentul ideal pentru orice persoană care își dorește o coafură impecabilă, voluminoasă și elegantă, fără a pierde mult timp. Concepută pentru a îndeplini dublu rol – atât de îndreptare, cât și de ondulare – această perie multifuncțională aduce flexibilitate și ușurință în stilizarea părului, oferind rezultate profesionale din confortul propriei case. Cu o tehnologie avansată de încălzire rapidă, peria Q MN91 ajunge la temperatura ideală în doar câteva secunde, permițându-ți să îți stilizezi părul rapid și eficient. Funcția de îndreptare asigură un păr neted și strălucitor, eliminând efectul de încrețire sau firele rebele. În același timp, funcția de ondulare adaugă volum și formează bucle lejere sau onduleuri perfecte, fără a deteriora părul. Datorita invelisului ceramic si a treptei de temperatura constanta 200 C, parul tau va fi mai protejat. De acum vei putea avea o coafura perfecta oricand si oriunde! Cu ajutorul acestei perii termice vei uita de parul lipsit de volum. Se alimenteaza la retea, 110-240V - 50/60Hz Tehnologie PTC (Tehnologia PTC - Coeficient de Temperatura Pozitiva permite functionarea sigura si eficienta a rezistentelor la o temperatura constanta, indiferent de conditiile de mediu)

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!