MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Perie WC din Silcon pentru Vasul de Toaleta


Perie WC din Silcon pentru Vasul de Toaleta

Perie WC din Silcon pentru Vasul de Toaleta
Cu ajutorul acestei minunate perii pentru vasul de toaleta poti curata mult mai usor si igienic wc-ul. Capul flexibil si perii din silicon ai acestei perii au o putere mult mai mare de frecare pe ceramica iar curatarea obiectelor de toaleta iti va lua mult mai putin timp. Capul periei este flexibil si poate ajunge in locurile unde o perie normala/clasica nu poate ajunge. Manerul este ergonomic si usureaza de asemenea curatarea toaletei. Ajunge cu usurinta in locurile greu accesibile in care o perie normala nu ajunge; Capteaza murdaria si bacteriile mult mai eficient decat o perie normala cu cap rotund;

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!