MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Periuta de dinti electrica cu 3 capete de schimb


Periuta de dinti electrica cu 3 capete de schimb

Periuta de dinti electrica cu 3 capete de schimb
Conceput pentru curăţare intradentară, îngrijirea gingiilor şi strălucire are un design inovator al perilor pentru igiena orală: curăţare intradentară, îngrijirea gingiilor şi strălucire. Perii verde deschis, extrem de lungi, curăţă tartrul care a pătruns în profunzime între dinţi, perii verde închis curăţă tartrul de pe linia gingiei, iar perii albi curăţă petele de pe suprafaţă pentru dinţi mai albi în mod natural. Capul de periere cu aplicare rapidă este adecvat pentru mai multe mânere Capul de periere se aplică şi se scoate rapid de pe mâner, facilitând schimbarea. Avantaje: Imbunatateste sanatatea gingivala Curata in profunzime, inclusiv in locurile greu-accesibile unei periute manuale Miscare de oscilatie-rotatie - curata si indeparteaza mai multa placa decat o periuta manuala obisnuita Caracteristici: 5 programe tip miscare: oscilare 2600 rotatii/minut

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!