MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Periuta de dinti electrica X3 ALB


Periuta de dinti electrica X3 ALB

Periuta de dinti electrica X3 ALB
6 moduri de curatare: Incepator: 28000 vibratii/minut. Potrivit pentru persoanele cu sensibilitate si cei ce folosesc periuta pentru prima data. Curatare blanda: 30000 vibratii sonice/minut. Poate inlatura reziduurile de pe dinti, potrivit pentru a doua periere. Curatare 33000 vibratii sonice/minut. Conduce lichidul in cavitatea bucala si reduce placa bacteriana. Albire: 36000 vibratii sonice/minut, plaga bacteriana, tartul sunt inlaturate. Lustruire: 42000 vibratii sonice/ minut, datorita frecventei sonice suprafata dintilor este lustruita, luminoasa, mai alba si fina. Masaj: vibratii sonice/minut, maseaza si are grija de gingii. 3 tehnologii majore de curatare si tehnologii de protectie a dintilor. Protectie comprehensiva a sanatatii orale. Motor cu frecventa acustica inalta. Frecventa sonica de vibratii a periutei este de 420000/minut. Vibratiile cu frecventa inalta ajuta la inlaturarea murdariei si depunerilor acumulate pe suprafata dintilor. CARACTERISTICI GENERALE Zona corporala - Dinti Model - X3 Duritate peri - Moi Tip miscare - Sonica Ultrasonica Pulsare Functii - Indicator baterie Timer Trepte de intensitate - 3 Numar programe - 6 Numar capete incluse - 3 Bluetooth - Nu Numar de vibratii - 42000 Numar pulsatii/min - 42000 Numar de miscari/min- 42000 Autonomie acumulator - 60 min Beneficii - Albire Curatare Masaj Reduce aparitia tartrului Continut pachet - 1x periuta 3x Capete Incluse Culoare - Alb DIMENSIUNI Lungime - 17 cm Latime - 2.5 cm Diametru - 2.5 cm Greutate - 100 g

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!