Perna Egg Sitter cu memorie gel pentru scaun


Perna Egg Sitter cu memorie gel pentru scaun

Perna Egg Sitter cu memorie gel pentru scaun
Perna Egg Sitter cu memorie gel pentru scaun perna cu memorie gel ofera suport spate absoarbe punctele de presiune permite aerului sa circule fabricat din polimer, ofera durabilitate si este foarte rezistent design sub forma de fagure de albine perna cu memorie gel include o husa antialunecare pe care o puteti spala dimensiuni: 30 X 38 cm Perna pentru scaun este deosebit de confortabila, ofera un sprijin excelent este confectionata din spuma siliconica de mare densitate, care ia forma corpului si este capabila sa sustina toata greutatea, scazand presiunea din coloana vertebrala. Munca de birou sau timpul petrecut prea mult pe scaun, exercita o presiunea suplimentara pe vertebrele sacro-coccigiene (noada), de unde se extinde in sus pe coloana vertebrala, cauzand durere, folosind aceasta perna pentru scaun puteti reduce durerea si favorizeaza tinuta corecta a corpului. Aceasta perna pentru scaun este perfecta la birou, acasa, in masina, pe scaunul cu rotile, la plimbari cand doriti sa va odihniti pe o banca, sau cand mergeti in parcurile de joaca pentru copii

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!