MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Perna gonflabila 3 in 1, Gogo Pillow


Perna gonflabila 3 in 1, Gogo Pillow

Perna gonflabila 3 in 1, Gogo Pillow
Perna gonflabila 3 in 1, Gogo Pillow Perna multifunctionala GoGo Pillow este realizata dintr-un material foarte placut la atingere, spalandu-se doar manual. Perna multifunctionala GoGo Pillow este conceputa pentru confortul dumneavostra si in acelasi timp construita si pentru tablete, fiind folosita oriunde, chiar si atunci cand calatoriti cu avionul sau la bucatarie. Perna multifunctionala GoGo Pillow contine unele curele, care atasate va transforma perna intr-un rucsac. Caracteristici perna multifunctionala GoGo Pillow: - compatibila cu orice model de tableta si in siguranta - design de plus pentru un confort maxim - se transforma intr-o perna de calatorie - include bretele pentru a utiliza ca un rucsac - permite accesul usor la cablul de alimentare *Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!