Pista luminoasa flexibila + masinuta MagicTracks - 360 piese


Pista luminoasa flexibila + masinuta MagicTracks - 360 piese

Pista luminoasa flexibila + masinuta MagicTracks - 360 piese
Pista flexibila Magic Tracks este o noua jucarie ce consta dintr-o masina de curse si o pista de curse care se poate indoi, flexa si curba, luand orice forma si directie. De asemenea, pista straluceste in intuneric si are 4 culori vii, in vreme ce masina are 5 LED-uri care creeaza un adevarat spectacol de lumini in camera copilului tau. Pista pentru masinuta Magic Tracks este usor de asamblat: doar alaturati piesele si creati ruta personalizata. Puteti realiza rampe, viraje dupa bunul plac datorita design-ului pieselor. Pista Magic Tracks devine spectaculoasa atunci cand stingi lumina. Culorile cu neon incep sa straluceasca, astfel incat camera copilului tau se transforma intr-un castel magic. In timp ce masina goneste pe pista, LED-urile sale imprastie lumina in jur, asigurand un spectacol deosebit. Daca va cautati un cadou unic si distractiv pentru copii, atunci pista luminoasa flexibila + masinuta MagicTracks - 360 piese este ceea ce cautati. Aceasta pista flexibila ofera o experienta de joc unica, fiind usor de asamblat si de modificat in functie de preferintele copilului. Cu cele 360 de piese, copilul poate construi diferite forme si trasee, oferindu-i libertatea de a-si folosi imaginatia. Pista luminoasa flexibila + masinuta MagicTracks are o constructie flexibila, fiind fabricata dintr-un material durabil, care poate fi indoit si rasucit fara a se deteriora. Acest lucru face ca pista sa fie usor de asamblat si de modificat in diverse forme si modele. Pista este prevazuta cu leduri colorate care se aprind in timpul jocului, adaugand o dimensiune suplimentara de distracție. Masinuta MagicTracks care vine impreuna cu pista are o dimensiune compacta, fiind usor de manevrat de catre copii. Cu ajutorul acesteia, copiii se pot juca si se pot distra cu usurinta, urmarindu-si masinuta cum urmeaza traseul. Masinuta este dotata cu roti si un motor puternic, care o fac sa se miste cu viteza pe pista. Acest set este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani si este perfect pentru dezvoltarea imaginatiei, a creativitatii si a abilitatilor motorii fine ale copilului. Setul poate fi utilizat atat in interior, cat si in exterior, copiii putand sa se joace in parcuri sau gradini, oferindu-le libertatea de miscare si de joaca.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!