MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Pistol de masaj facial si corporal 4 capete Q L820


Pistol de masaj facial si corporal 4 capete Q L820

Pistol de masaj facial si corporal 4 capete Q L820
Pistol de masaj facial si corporal pentru ameliorarea durerilor musculare, Andowl Q-L820 Pistoalele de masaj sunt folosite pentru a calma rigiditatea musculara si durerea si pentru a stimula circulatia sanguina si limfatica. Este un pistol de fizioterapie care imbunatateste starea generala de sanatate a tesuturilor moi ale corpului si previne inflamatia cauzata de aderarile dintre fascie si muschi. 4 capete de masaj inlocuibile si 6 niveluri reglabile de viteza. Pistolul de masaj este echipat cu patru capete de masaj cu forme diferite pentru a ajuta utilizatorul sa relaxeze diferite parti ale corpului. Lovind muschii rapid, accelereaza circulatia sangelui si amelioreaza durerea. Muschii se agita consumand rapid grasime, atingand astfel obiectivul de crestere a masei musculare. Folositi aceeasi pozitie cat mai mult posibil in decurs de 1 minut. Manerul ergonomic minimizeaza vibratiile externe. Manerul durabil din silicon anti-alunecare face aparatul de masaj mai usor si mai confortabil. Sfaturi pentru masaj: 1 x minge rotunda de masaj (pentru recuperarea muschilor mici) 1 x cap glont (pentru articulatiile corpului) 1 x varf pentru picior de furca (pentru masajul coloanei vertebrale) 1 x cap plat (pentru tot corpul) Specificatii: Putere nominala: 8W Viteza: 3600 rpm Baterie cu litiu de mare energie: 2000mAh

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!