MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Pistol de vopsit cu aer comprimat alimentare gravitationala


Pistol de vopsit cu aer comprimat alimentare gravitationala

Pistol de vopsit cu aer comprimat alimentare gravitationala
Pistolul de vopsit cu aer comprimat este recomandat pentru folosinta cu joasa presiune (2,0 - 6,0 bar), alimentarea cu vopsea a acestuia este gravitationala cu cupa sus, aceste aspecte il fac foarte manevrabil ideal pentru vopsirea casnica cat si profesionala. Specificatii Pistol de vopsit cu aer comprimat alimentare gravitationala: Rezervor de 600 ml reglementarea fluxului si cantitatea de vopsea reglarea presiunii aerului maner ergonomic si conturat corp usor din aluminiu cuplaj rapid 1/4 " Specificatii tehnice: Modul de aplicare a vopselei: gravitatie Diametrul duzei: 1,4 mm Capacitatea recipientului de vopsea: 600 ml Presiune de lucru recomandata: 2,0 - 6,0 bar Debit de aer: aproximativ 200-250 litri / min Latimea fluxului: 160 - 220 mm Conexiune: conector rapid de 1/4 " Aplicare: vopsele si pete rare

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!