Pistol de Vopsit Electric Profesional fara fir 120W de 21V cu 2 baterii Li Ion capacitate 800 ml


Pistol de Vopsit Electric Profesional fara fir 120W de 21V cu 2 baterii Li Ion capacitate 800 ml

Pistol de Vopsit Electric Profesional fara fir 120W de 21V cu 2 baterii Li Ion capacitate 800 ml
Transforma proiectele de vopsit cu ajutorul pistolului de vopsit electric profesional fara fir, de 120W. Echipat cu doua baterii puternice de litiu si un motor fara perii, acest pistol de vopsit este ideal pentru o varietate de aplicatii, inclusiv tamplarie, imbunatatiri casnice, vopsire metalica si industriala. Designul fara fir asigura libertate de miscare si usurinta in utilizare, in timp ce atomizarea fina si reglajul infinit al pulverizarii ofera rezultate de inalta calitate. Cu o viteza de rotatie fara sarcina de 30.000 rpm si un debit de aer de 160 L/min, acest pistol de vopsit este conceput pentru eficienta maxima. Sistemul de racire cu aer mare prelungeste durata de viata a aparatului, iar consumul redus de energie si generarea scazuta de caldura fac ca acesta sa fie prietenos cu mediul. Reglajul usor prin rotatie permite ajustarea precisa a fluxului de vopsea, asigurand acoperirea uniforma a suprafetelor. Cu o capacitate a cupei de 800 ml si o capacitate a bateriei de 2.0Ah (2 bucati incluse), pistolul de vopsit este perfect pentru proiecte mari si mici, oferind o autonomie extinsa si performanta constanta. Specificatii: Nume produs: Pistol de Vopsit 21V Tip: Fara fir Aplicatii: Tamplarie, vopsire porti, masini, pereti, industrial, metal Greutate: 1.6 kg (doar corpul) Culoare: Negru PARAMETRII TEHNICE: Putere nominala: 120W Sursa de alimentare: Baterie litiu (2x Buc. Incluse) Viteza fara sarcina: 30.000 rpm Tensiune: 21V Capacitate baterie: 2.0Ah Volum cupa: 800 ml Frecventa: 50/60Hz Distanta de pulverizare: 200-250 mm Latimea de pulverizare: 200-300 mm Debit de aer: 160 L/min Atomizare fina cu reglaj infinit Ventilatie mare pentru racire, prelungind durata de viata a aparatului Consum redus de energie si generare scazuta de caldura Reglaj usor prin rotatie pentru ajustarea fluxului de vopsea Obtine rezultate profesionale in orice proiect de vopsit cu acest pistol de vopsit electric fara fir, performant si usor de utilizat. Ideal pentru o gama larga de aplicatii, este instrumentul perfect pentru tamplarie, vopsire metalica, auto si alte proiecte de imbunatatiri casnice.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!