MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Pistol suflat aer cu 2 tije si 3 duze


Pistol suflat aer cu 2 tije si 3 duze

Pistol suflat aer cu 2 tije si 3 duze
Pistol suflat aer cu 2 tije si 3 duze pentru indepartat praf si alte impuritati SPECIFICAȚII: -presiune maximă: 4-6 mbar. -dimensiuni pistolul fără duze (lungime / înăltime): 9,5 / 14cm. -conector furtun (diametru): 8,8 mm. -conector cuplaj rapid: 6.3mm (1/4 "). -greutate set: 192g. -greutate cu ambalaj: 240g. Setul include: -pistol. -3 duze de evacuare. -conector pneumatic drept pentru furtun de 8,8 mm.. -conector rapid de 1/4 ". Abilitatea de a curata rapid o suprafata, orificiu sau alte locuri folosind aer comprimat este o solutie care ajuta la mentinerea in stare buna si eficienta a diferitelor tipuri de echipamente mecanice si electronice. Setul este format din pistolul cu aer comprimat cu trei tipuri de duze, fiind un dispozitiv care vă permite să îndepărtati rapid si usor praful, murdăria si impuritătile minore, precum si umiditatea. Poate fi folosit într-un garaj si în alte locuri care au dispozitive de alimentare cu aer comprimat. Setul include un pistol cu mâner profilat, un declansator usor accesibil. Pistolul conectat la un sistem de tensionare cu vârful cuplajului rapidă 1/ 4 „“ sau pneumatic montarea unui conector drepte la furtun 8, 8 mm. Duzele de pistol permit accesul facil chiar si în locuri greu accesibile pentru a elimina umezeala, praful si impuritatile fine. Fiecare duză de iesire are un diametru si o lungime diferită. Datorită acestui lucru, setul popate fi adaptat pentru a fi utilizat în diferite conditii si permite o directie precisă a fluxului de aer comprimat. Functionarea silentioasă asigură un control precis al lucrului si ajută la prevenirea posibilelor deteriorări ale suprafetelor sau dispozitivelor care ar putea fi cauzate de presiunea excesivă. Pistolul permite o functionare eficientă a dispozitivelor care sunt adesea folosite în conditii dificile: cu praf sau cu umiditate crescută. Curătarea regulată cu aer comprimat îmbunătăteste durabilitatea acestora, reduce defectiunile si corozivitatea.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!