Placa ceramica de par cu efect de creponare/ondulare AO 50028


Placa ceramica de par cu efect de creponare/ondulare AO 50028

Placa ceramica de par cu efect de creponare/ondulare AO 50028
Placa de par aduce o imbunatatire a formei si volumului pentru toate tipurile de par. Aceasta elimina electrizarea statica a parului si datorita faptului ca se incalzeste usor si uniform, nu deterioreaza firul de par, oferindu-i un aspect stralucitor. Datorita design-ului slim, aceasta poate crepona chiar de la radacina firului de par. Caracteristici: Model: AO-50028 Intrebuintare: creponare, ondulare Material: invelis ceramic Alimentare: 110-220V, 50-60Hz Temperatura reglabila: 130°C-210°C Putere: pana la 65W Cablu rotativ 360° Culoare: albastru, verde Dimensiuni(L x l): 28 x 3.5 cm Pachetul include: 1 x Placa profesionala

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!