MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Placa de Par 2in1 Q M125 Andowl pentru indreptat si bucle


Placa de Par 2in1 Q M125 Andowl pentru indreptat si bucle

Placa de Par 2in1 Q M125 Andowl pentru indreptat si bucle
Cum se foloseste? Pornire Introdu placa de par in priza, si led-ul albastru va ilumina, apoi apasa pe buton pentru a pornii. Setare temperatura Apasa butonul pentru a selecta temperatura pe care o doresti, indicatorul cu lumina alba se va oprii din palpait cand temperatura a ajuns la cea selectata. Oprire Apasa butonul timp de 3 secunde, lumina alba se va oprii, apoi il puteti scoate din priza. Cum sa iti indrepti parul? Pregateste-ti parul. Asigura-te ca este curat si descalcit. Ia fire de par cu un total de aproximativ 1 cm, apoi foloseste placa la 3-4 cm de scalp, apoi trage usor spre varfurile parului. Repeta acest proces, sectiune cu sectiune pana parul este drept si moale. Specificatii tehnice: Temperatura: 120°C-230°C Voltaj: 100-240V 50/60Hz Tip placaj: Ceramic Tehnologie incalzire: PTC Oprire automata dupa: 60 minute Display: LCD

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!