MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Priza inteligenta cu afisaj de masurare a consumului de energie Q A112


Priza inteligenta cu afisaj de masurare a consumului de energie Q A112

Priza inteligenta cu afisaj de masurare a consumului de energie Q A112
În era tehnologiei și a casei inteligente, avem nevoie de soluții inovatoare care să ne faciliteze viața de zi cu zi și să ne ajute să economisim energie. Priza inteligentă cu afișaj de măsurare a consumului de energie Q A112 este un dispozitiv care aduce această viziune la realitate. Cu funcții inteligente, un design compact și ușor de utilizat, această priză inteligentă este o alegere excelentă pentru oricine dorește să-și controleze dispozitivele și să economisească energie. Monitorizare a Consumului de Energie în Timp Real Unul dintre aspectele distincte ale prizei inteligente Q A112 este afișajul său digital integrat. Acest afișaj permite monitorizarea consumului de energie în timp real a dispozitivelor conectate. Cu această funcție, poți vedea câtă energie consumă fiecare aparat sau dispozitiv în timp ce este conectat la priză. Acest lucru îți oferă o imagine clară asupra consumului de energie al casei tale și te ajută să identifici dispozitivele energetice care pot fi înlocuite cu modele mai eficiente. Specificatii: - Ecran LCD mare - Dimensiune LCD (aprox.): 34 * 49mm - Tip priza: mufa EU / AU / BR / UK / SUA - Tensiune: 230V 50Hz - Instalare: Plug-in - Timp de setare: 1 minut - Temperaturi de functionare: -10 ~ + 40 ° c - Precizie: 1 minut - Baterie: Nimh 1.2V (bateria este incorporata, nu poate fi detasata) - Programare usoara - 8 taste functionale cronometru - Setarea orei include ora, minutele si saptamana - 12/24 ore de afisare - Baterii reincarcabile incorporate

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!