MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Priza Tripla Auto Olesson 1521


Priza Tripla Auto Olesson 1521

Priza Tripla Auto Olesson 1521
O priza utila pentru conectarea mai multor aparate electronice la priza de bricheta a autoturismului, contine 3 iesiri de 12V universal pentru a cupla mai multe aparate deodata 120W putere, poate servi 3 produse simultan. Protectie la scurtcircuit. Convenabil pentru a incarca aparatul in timp ce conduceti. Ruleaza mai multe accesorii in acelasi timp Portabil, usor si design compact. Pastreaza tensiunea constanta pentru a preveni supraincarcarea. Produsul functioneaza la 12V si 24V: functioneaza la orice tip de autovehicul - motocicleta, autoturism, tir, rulota, etc CARACTERISTICI GENERALE Putere - 12 V Tip accesoriu - Adaptor priza Culoare - Negru Alb Porturi - 3 x bricheta auto Caracteristici speciale - Inchidere automata la subtensiune Tehnologie - 12 V Compatibilitate - Auto Alimentare la 12V Orice autovehicul cu priza de bricheta

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!