Proiector Led 100W portabil pentru exterior


Proiector Led 100W portabil pentru exterior

Proiector Led 100W portabil pentru exterior
Proiectorul Led de 100W dezvoltă un flux luminos de 8000 lumeni, oferă astfel lumina de care ai nevoie cu până la 80% costuri mai mici decât vechile tipuri de proiectoare . Rezistență la intemperii IP65 Soluția constructivă a acestui proiector oferă protecție împotriva umidității și intemperiilor, acesta oferind posibilitatea montării la exterior indiferent dacă este protejat sau nu de ploaie, zăpada sau vânt . Designul simplu și elegant completat de o grosime de doar 3 cm și posibilitatea montării în orice poziție datorită bridei de montaj ce o are atașată sunt doar câteva din caracteristicile ce descriu cel mai bine noul proiector led 100W.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!