MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Proiector LED 20w IP66, ALB, 220V pentru exterior


Proiector LED 20w IP66, ALB, 220V pentru exterior

Proiector LED 20w IP66, ALB, 220V pentru exterior
Proiector LED 20w alb, IP66, poate fi folosit atat la interior cat si la exterior. Acest proiector poate fi utilizata pe scara larga in diverse proiecte de luminat la exterioare si interioare, inclusiv panouri publicitare, gradini, depozite. Carcasa metalica rezistenta la umezeala si pref. Suport metalic cu unghi ajustabil. Putere: 20W Voltaj intrare: 220V Unghi iluminare: 120 grade Clasa de protectie: IP66 Tip led: SMD Temperatura culoare: 6000-6500K Lumeni: 20W(1800Lm)

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!