Proiector LED 500W cu panou solar si telecomanda 400 LED URI


Proiector LED 500W cu panou solar si telecomanda 400 LED URI

Proiector LED 500W cu panou solar si telecomanda 400 LED URI
Daca doriti sa imbunatatiti aspectul curtii sau a oricarui spatiu exterior de care dispuneti si totodata, sa aveti aceste zone iluminate pe timpul noptii, va recomandam lampa solara IP67. Proiectorul dispune de telecomanda si suport de atasare, ideal pentru iluminarea mediului exterior. Intreg setul este recomandat pentru iluminarea zonelor intunecate, fie in gradina, in fata garajului, pe strada, in depozit sau chiar in fata intrarii cladirilor. Caracteristici: Putere: 500W Tip bec: LED Tip LED: SMD Luminozitate: 30000 lm Unghi: 120 grade Temperatura culoare: 6500K Durata de viata: 50.000h Incarcare solara Timp incarcare: 8h Timp de lucru: pana la 12-14h continuu Rezistenta la umiditate: IP67 Telecomanda: pana la 15m Functie inteligenta de control a luminozitatii Dimensiuni lampa(L x l): 28 x 23.5 cm Dimensiuni panou(L x l): 35 x 23.5 cm Pachetul include: 1 x Proiector LED 1 x Panou solar 1 x Telecomanda

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!