MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Proiector LED auto offroad 36W 12V-24V, 3500 lumeni, Dreptunghiular


Proiector LED auto offroad 36W 12V-24V, 3500 lumeni, Dreptunghiular

Proiector LED auto offroad 36W 12V-24V, 3500 lumeni, Dreptunghiular
Când aventura vă duce pe drumuri neumblate sau pe terenuri accidentate, aveți nevoie de o sursă de lumină care să vă ofere claritate și siguranță. Proiectorul LED Auto Offroad 36W 12V-24V, cu o putere de 3500 de lumeni, vă asigură că fiecare călătorie va fi luminoasă și plină de aventură. Puterea Luminii de 3500 de Lumeni Cu o putere impresionantă de 36W și o iluminare de 3500 de lumeni, acest proiector dreptunghiular vă oferă o lumină intensă și concentrată, care poate traversa cele mai întunecate colțuri ale naturii. Fie că vă aflați în căutarea locurilor de campare, explorați trasee offroad sau călătoriți pe timp de noapte, acest proiector vă va furniza vizibilitatea de care aveți nevoie. Durabilitate la Nivel Înalt Proiectorul este construit pentru a rezista la provocările terenurilor accidentate. Este rezistent la apă, șocuri și praf, făcându-l potrivit pentru orice condiții meteo. Carcasa sa robustă și designul său compact sunt gândite pentru a face față celor mai aspre medii, astfel încât să puteți avea încredere în performanța sa în orice situație. Ușurință în Montare și Versatilitate Montarea acestui proiector LED Auto Offroad este simplă și rapidă. Puteți să-l instalați pe fața vehiculului, pe plafon sau în orice altă locație care vă oferă un câmp vizual optim. Acesta este compatibil cu vehiculele cu tensiune de alimentare de la 12V la 24V, astfel încât să puteți să-l utilizați cu ușurință pe o gamă largă de autovehicule. Putere: 36W Luminozitate: 3550 lumeni Numar leduri: 12x3W high intensity Epsitar LED Tensiunea de lucru: 10-30V Clasa protectie: IP 67 Amperaj: 3.8A@12V, 1.9A@24V Material: Aliaj Aluminiu Material lentila: Policarbonat Unghi lumina: Flood Beam 30° Dimensiuni: 167*107*73MM Durata de viata: > 30.000 ore Proiector LED auto pentru Off Road, vanatoare, pescuit, Utilaje, etc Gama larga de utilizare: autoturisme, utilaje, camioane, ambarcatiuni, etc Durata de viata foarte mare, de peste 30.000 de ore de functionare Carcasa din duraluminiu rezistenta la socuri Protectie la apa si anticoroziune: poate fi utilizat in ploaie si in medii grele de lucru (praf, noroi, etc)

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!