Proiector Led cu tematica de craciun model Astronaut W885 1


Proiector Led cu tematica de craciun model Astronaut W885 1

Proiector Led cu tematica de craciun model Astronaut W885 1
Transformă-ți spațiul cu Lampa de proiecție cu fulgi de nea astronaut! Această lampă fantastică proiectează modele feerice de fulgi de zăpadă, făcând-o ideală pentru petrecerile festive de Crăciun. Designul său de astronaut adaugă o notă distractivă, perfectă atât pentru copii, cât și pentru adulți. Ușor de configurat și operat, este decorul suprem pentru a vă lumina sărbătorile! Material ABS+PC Sursă de lumină LED Suport Dimmer Da Plug-in pentru modul de alimentare Temperatura de culoare (CCT) RGB Tensiune de intrare (V) DC 5V/AC 85-265V Eficiența luminoasă a lămpii (lm/w) 100 Flux luminos lampa (lm) 500 Greutatea produsului (kg) 0,3 Alimentare Încărcător USB/Fișe standard americane/europene Evaluare IP IP65 Distanta de proiectie 3-8m Zona de proiecție 3-5㎡ Culoare Alb 16 imagini, fulgi de zăpadă, lampă de proiecție Alimentare: intrare AC100V-240V, 0.3A Cablu de alimentare: 1 metru Puterea totală a lămpii: 5W

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!