Proiector LED SMD cu panou solar si telecomanda 300W 6000K GD758


Proiector LED SMD cu panou solar si telecomanda 300W 6000K GD758

Proiector LED SMD cu panou solar si telecomanda 300W 6000K GD758
Proiectorul LED SMD beneficiaza de un panou solar cu ajutorul caruia se incarca, fiind o alegere ideala pentru a fi folosit in locurile fara surse de energie electrica: casa de vacanta, gradina, curte, magazin, cabana, rulote, camping, etc. sau pentru a economisi banii. Proiectorul LED SMD creat special pentru utilizarea in spatii exterioare si este rezistent la ploaie datorita gradului de protectie IP67. Proiectorul cu incarcare solara LED SMD are si o telecomanda cu functii multiple pentru setarea timpului de functionare si pentru a controla intensitatea luminii. Specificatii: Putere LED: 300W Timp de functionare: 13-15 ore (cu incarcare totala) Panou Solar :6V, 12W, 2A Grad de protectie: IP67 Tip LED: SMD Unghiul de iluminare 120 grade Temperatura de culoare: Alb rece - 6000K Telecomanda Da Culoare carcasa Neagra Gama proiector LED Panou solar CELULA LED:176BUC Lungimea cablului dintre proiector si panoul solar: 4m Material Panou: Aluminiu Material proiector: ABS+sticla

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!