MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Proiector LED STARRY Lights


Proiector LED STARRY Lights

Proiector LED STARRY Lights
Proiector de stele + proiector de valuri oceanice: proiectorul de lumină de noapte nu poate doar să emită o varietate de stele crepusculare pentru a proiecta scene înstelate, ci și să vă transforme camera într-o oază subacvatică calmă și relaxantă. Transformă-ți locul într-o experiență magică. - Alegeți-vă starea de spirit cu spectacole roșu, albastru, verde, alb sau multicolor și alegeți luminozitatea dorită. Lumina colorată este proiectată pe tavane sau pereți și va crea atmosfera romantică, relaxantă sau confortabilă de care aveți nevoie. Difuzor de muzică încorporat: Funcționează cu smartphone-uri prin Bluetooth sau pur și simplu introduceți cardul TF, vă puteți bucura de muzică pentru a vă relaxa sau puteți reda sunetul de somn pentru a ajuta copilul/copiii să adoarmă liniştit. Cu modul unic activat prin sunet, luminile clipesc și își schimbă modelele odată cu ritmul muzicii

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!