MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Proiector Solar portocaliu Portabil 336 led D10 4 casete


Proiector Solar portocaliu Portabil 336 led D10 4 casete

Proiector Solar portocaliu Portabil 336 led D10 4 casete
Usor de instalat, impermeabila si durabila Fara consum de energie electrica din retea Carcasa realizata din ABS tratat anti-oxidare prevazuta cu panouri solare policristaline Acumulatorul este inclus si este incorporat in carcasa lampii stradale Proiector Solar Portabil trebuie amplasat acolo unde poate primi direct lumina solara la intensitate maxima Proiector Solar Portabil nu poate fi instalata in apa, in interior sau sub un copac Instalare usoara: pur si simplu insurubati-l in perete cu suruburile furnizate. Economisiti-va timpul. Pentru a obtine cea mai buna performanta cautati sa o expuneti la lumina soarelui.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!