MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Pulverizator pentru curatarea ferestrelor Full Crystal, 946 ml


Pulverizator pentru curatarea ferestrelor Full Crystal, 946 ml

Pulverizator pentru curatarea ferestrelor Full Crystal, 946 ml
Pulverizator pentru curatarea ferestrelor Full Crystal, 946 ml Pulverizator pentru curatarea ferestrelor Full Crystal, 946 ml, este perfect pentru curatarea autoturismelor, ambarcatiunilor si a altor suprafete. Acesta functioneaza cu orice tip de furtun de gradina, iar presiunea ridicata va putea sa curete usor orice zona a geamurilor, a masinilor, a barcilor dar si a spatiilor exterioare. Acesta este foarte usor de utilizat si va ofera necesarul de energie suplimentara pentru a putea ajunge si a curata zonele greu accesibile si pentru a elimina murdaria. Specificatii: - Functioneaza cu orice furtun de gradina - Presiunea ridicata - Poate curata usor orice zona a geamurilor, a masinii, a barcii si a spatiilor exterioare - Foarte usor de utilizat, pur si simplu adaugati detergent in sticla de pulverizare special conceputa si incepeti sa pulverizati - Ideal pentru ferestre - Va ofera necesarul de energie suplimentara pentru a ajunge in zonele greu accesibile si pentru a elimina murdaria care a ramas acolo - Capacitate: 946 ml - Culoare: Alb/Rosu *Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!