MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Radio ROTOSONIC XB-772BT cu Lanterna


Radio ROTOSONIC XB-772BT cu Lanterna

Radio ROTOSONIC XB-772BT cu Lanterna
Radio ROTOSONIC XB-772BT cu lanterna este un dispozitiv multifuncțional care îți oferă experiența perfectă de divertisment și utilitate într-un singur produs. Echipat cu funcții avansate și tehnologie de ultimă generație, acest radio îți permite să asculți muzică, să te bucuri de posturile de radio favorite și să beneficiezi de o sursă de lumină suplimentară prin intermediul lanternei încorporate. Indiferent dacă ești acasă, în aer liber sau în călătorii, radio ROTOSONIC XB-772BT este partenerul tău de încredere. Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui radio este calitatea și claritatea sunetului. Echipat cu tehnologie avansată de amplificare a sunetului, radio ROTOSONIC XB-772BT livrează o experiență audio superioară. Indiferent dacă asculți muzică, emisiuni radio sau podcast-uri, vei beneficia de un sunet puternic, detaliat și echilibrat. Bucură-te de basi profunzi, voci clare și note înalte cristaline pentru a-ți maximiza experiența auditivă. Radio ROTOSONIC XB-772BT oferă multiple opțiuni de redare a muzicii. Poți asculta muzică prin intermediul radio FM, în care ai acces la o varietate de posturi radio locale și naționale Bluetooth: da FM: 88-108 MHz USB: da AUX: da Baterie încorporată: nu AM: 530-1600 KHz SW: 8,0-16 MHz Dimensiune: 170 * 105 * 55mm Material: plastic Bluetooth / FM / AM / SW Lanterna 1LED USB / TF de până la 32 GB Ieșire: USB-5V microUSB - cablu încărcător inclus Putere: baterie 18650 (1200mA) - inclusă

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!