MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Rampa avertizare galbena 6 CASETE LED COB 126W 12-24V


Rampa avertizare galbena 6 CASETE LED COB 126W 12-24V

Rampa avertizare galbena 6 CASETE LED COB 126W 12-24V
Rampa avertizare, girofar pentru grila fata sau plafon, lumina galbena, functii stroboscop ce se schimba din buton, LED COB ultra puternic. Compatibila pe platforme, remorci, vehicule Off Road, ATV, camioane, tractor, utilaje agricole etc. Specificatii: Dimensiuni: 760mm x 50mm x 45mm (Lungime x inaltime x adancime) Temperatura luminii: 3000k (galben) Tensiune: DC 12V-24V Putere: 126W (18W per banda cob) Flux luminos: 3360 lumeni Material: Aluminiu si policarbonat Rezistent la apă: IP65 Spatiu reglabil de fixare a suruburilor Durata de viata: ~30000h Se recomanda montaj la electrician Dacă sunteți în căutarea unei soluții de avertizare eficiente și ușor de utilizat pentru autovehiculele dvs. de serviciu sau de intervenție, atunci rampa de avertizare galbenă cu 6 casete LED COB de 126W și tensiune de 12-24V este ceea ce căutați. Această rampă de avertizare de înaltă calitate este proiectată să ofere o vizibilitate excelentă în orice condiții meteo și să avertizeze toți șoferii din jurul dvs. că există o situație de urgență. Rampa de avertizare galbenă este construită dintr-un material durabil și rezistent la apă, astfel încât să poată fi utilizată în orice condiții meteo. Cele 6 casete LED COB oferă o lumină puternică și uniformă, asigurând o vizibilitate excelentă în toate direcțiile. Acestea sunt alimentate de la o tensiune de 12-24V și consumă o cantitate minimă de energie, astfel încât să puteți să le utilizați pe termen lung fără să vă faceți griji cu privire la consumul de energie Cu această rampă de avertizare galbenă, sunteți pregătit pentru orice situație de urgență.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!