Rasnita Electrica Sare/Piper Condimente Negru Indicator LED


Rasnita Electrica Sare/Piper Condimente Negru Indicator LED

Rasnita Electrica Sare/Piper Condimente Negru Indicator LED
Rasnita Electrica te ajuta sa iti condimentezi preparatele cu stil Cu un finisaj negru mat aceasta rasnita electrica este ideala oriunde in casa ta - atat in bucatarie cat si la masa de servit. Poti macina condimentele rapid si eficient prin simpla apasare a unui buton. Rasnita Electrica - un accesoriu modern si eficient Nivelul de macinare poate fi reglat astfel poti alege intre o rasnire fina sau grosiera. Foloseste rasnita electrica pentru o rasnire mai fina a condimentelor. Astfel aroma preparatelor va fi mai subtila . Foloseste rasnita electrica pentru o rasnire grosiera pentru arome intense si pline de savoare. design mat modern usor de manevrat dotat cu lanterna durata lunga de viata Rasnita Electrica este ideala pentru a macina sare piper chimen si alte condimente. Specificatii rasnita electrica: Latime: 5.7 cm Inaltime: 18 cm Functionare: 4 x baterii AAA (neincluse in pachet) Material: ABS Continut pachet Rasnita Electrica: 1 x Rasnita electrica

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!