Razatoare si feliator 5in1 MANDOLINE de bucatrie


Razatoare si feliator 5in1 MANDOLINE de bucatrie

Razatoare si feliator 5in1 MANDOLINE de bucatrie
Razatoare si feliator 5in1 MANDOLINE de bucatrie Acest feliator manual are o lama de feliere interschimbabila pentru a felia mancarea in diferite modele. Feliatorul dispune de o protectie manuala sigura pentru a permite siguranta in timp ce impingeti si taiati. Acesta foloseste o functie de presare prin apasarea manetei in mod repetat pentru a felia mancarea. De asemenea, poate regla grosimea felierii cu butonul de reglare pentru a permite aproximativ o grosime cuprinsa intre 0,5 mm ~ 8 mm. De asemenea, are o zona de razatoare pe tabla, gratarul de legume si fructe. Caracteristici generale: - Rasnita manuală pentru feliata manuala - Slicer de presare manuala - Lama de taiere interschimbabila - Grosime de feliere reglabila 0,5 mm ~ 8 mm - Dimensiune: 34cm x 23cm x 13cm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!