MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Rulment COD 6203


Rulment COD 6203

Rulment COD 6203
Dimensiuni : Diametru interior : 17mm Diametru exterior : 40mm Latime : 12mm Acestea se pot folosi in domeniul industrial , casnic , auto-moto , maritim , unelte , etc In domeniul industrial dupa cod la aparate ca : masinari industriale , motoare electrice , pompe de presiune , utilaje de productie , masini de injectie , motoare de compresoare . La aparate casnice ca : masini de spalat , pompe de apa, hidrofoare , rasnite de cafea , uscatoare de rufe , etc . Pentru unelte – scule : flex , bormasina , circular , slefuitor , etc Rulmenti au carcasele si bilele din otel de foarte buna calitate si sunt renumiti pentru fiabilitate si precizie . Capacele laterale sunt din metal si foarte bine capsulate .

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!