MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Sablon contur pentru profile 270 mm


Sablon contur pentru profile 270 mm

Sablon contur pentru profile 270 mm
Caracteristici: UNIVERSAL - sablonul a fost conceput special pentru a transfera forma desemnata pe materialul prelucrat. Acest articol va facilita munca nu numai profesionistilor, ci si amatorilor care planifica renovarea. Va permite sa creati sabloane atat in ​​colturi si tevi, cat si in locuri greu accesibile. FORME NEREGULARE - sablonul va permite sa reproduceti un model pe aproape orice suprafata, apoi sa-l modelati si sa-l transferati pe materialul procesat. Este un must-have atunci cand copiati, taiati panouri, gresie, fragmente rotunde (jgheaburi) si multe alte elemente neregulate. SIMPLIFICA MASURAREA SI TAIEREA - gabaritul de cartografiere a formei este un obiect foarte practic, care faciliteaza foarte mult masuratorile ulterioare si taierea precisa, de ex. datorita riglei incorporate. USOR DE UTILIZAT - este un instrument extrem de usor de utilizat. Este suficient sa il apasati pe suprafata pentru a reproduce conturul, apoi sa il puneti pe materialul prelucrat si sa desenati forma obtinuta anterior. Specificatii: lungime rigla incorporata: 25 cm/ 10" dimensiune: 27x11x2 cm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!