Saltea Auto Cu Masaj Si Incalzire 5 Zone


Saltea Auto Cu Masaj Si Incalzire 5 Zone

Saltea Auto Cu Masaj Si Incalzire 5 Zone
Salteaua auto cu masaj și încălzire pe 5 zone este accesoriul perfect pentru cei care petrec mult timp la volan, oferind un nivel superior de confort și relaxare în timpul condusului. Acest produs inovator combină funcțiile de masaj și încălzire pentru a transforma fiecare călătorie într-o experiență plăcută și revigorantă. Cu 5 zone de masaj bine distribuite, salteaua este proiectată să ofere o relaxare completă, concentrându-se pe principalele zone tensionate ale corpului: spate, șolduri și picioare. Funcția de masaj stimulează circulația sângelui și reduce tensiunea musculară acumulată în timpul condusului prelungit, ajutându-te să rămâi relaxat și confortabil, chiar și în călătoriile lungi. Cu multiple niveluri de intensitate și moduri de masaj ajustabile, poți personaliza experiența de masaj în funcție de nevoile tale. ce ii permite sa acopere toata suprafata unui scaun (suprafata de sezut si spatar) - material poliester - cu burete la interior - culoare neagra - alimentator priza 220V - adaptor pentru alimentare de la bricheta AUTO 12V - dimensiuni ~ lungime 110 cm x latime 50 cm x grosime 2 cm - dimensiune ambalaj - lungime 49 cm x latime 39,7 cm x grosime 11 cm ATENTIE! INCALZIREA SE FACE DOAR IN ZONA LOMBARA Pachetul contine: - husa de masaj cu incalzire - alimentator 220 V - adaptor pentru alimentare la bricheta AUTO. Husa de masaj nu este cu perna de aer.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!