MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Send Blaster Pro 4 - Aplicatie software pentru expeditie newsletter


Send Blaster Pro 4 - Aplicatie software pentru expeditie newsletter


Doresc sa comand - Send Blaster Pro 4 - Aplicatie software pentru expeditie newsletter

Send Blaster Pro 4 - Aplicatie software pentru expeditie newsletter

SendBlater PRO permite trimiterea mailuri-lor catre toata baza dvs. de date. SendBlaster PRO 4 va permite sa alegeti din peste 230 de template-uri pentru a crea newslettere profesioniste.

Platforma de magazin online Webeshopeste pregatita sa colecteze adresele de email cu acceptul clientului la inregistrare, expeditia unui mesaj de contact sau daca utilizatorul doreste saopteze pentru acest serviciu, clientului i se permite dezabonarea foarte rapid, indiferent de metoda de abonare.

Pentru promovarea afacerii dvs. aplicatia SendBlaster va ajuta doar din cateva click-uri sa importati adresele de email din:

-Outlook;

- Gmail;

- Excel;


 

Modalitate de plata: In avans.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!