MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

SendBlaster ProDoresc sa comand - SendBlaster Pro

SendBlaster Pro

Expediaza mailuri catre toti clientii care s-au abonat la stirile companiei dumneavoastra.


Detalii


Stim cu totii cat de importanta este comunicarea si fidelizarea clientilor. Cea mai facila metoda de comunicare in masa este expeditia de emailuri.-SendBlaster PRO va ajuta sa expediati mailuri intr-un mod facil, catre toata baza dumnevoastra de clienti;


-Din cateva clickuri puteti importa in acest soft baza de date din magazinele Webeshop si nu numai, urmand apoi sa compuneti si sa expediati mesajul catre toti clientii;


-Contine peste 230 de template-uri optimizate pentru a incepe rapid sa trimiteti mailuri catre clientii actuali sau potentiali, creand newslettere profesioniste.
Conectarea cu magazinul online Webeshop


-Platforma de magazin online Webeshop este pregatita sa colecteze adresele de email cu acceptul clientului la inregistrare, expeditia unui mesaj de contact sau daca utilizatorul doreste sa opteze pentru acest serviciu;-Platforma are construit un motor care permite dezabonarea utilizatorului foarte rapid, indiferent de metoda de abonare.


Testeaza gratuit


-Punem la dispozitia utilizatorilor si o varianta 100% gratuita;


-Puteti descarca, testa si apoi hotara daca este cea mai facila solutie pentru activitatile de email marketing.
Modalitate de plata: In avans

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!