MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Set 10 Decupatoare pentru prajituri model CIFRE COD S843


Set 10 Decupatoare pentru prajituri model CIFRE COD S843

Set 10 Decupatoare pentru prajituri model CIFRE COD S843
Set decupatoare cu ejector cu cifre Material: poliproprilena si plastic de inalta calitate alimentar Inainte de prima folosire trebuiesc spalate cu apa si sapun Dimensiuni decupator: 3 x 3 cm ( set cifre mari) Varianta 3: 10 cifre mari de la 0 – 9 UTILIZARE PRODUS: Setul cifre mari( varianta 3) te va ajuta sa creezi cu usurinta mesaje si decoruri perfecte pentru torturi si prajituri ce vor impresiona Pot fi folosite pentru toate tipurile de pasta de zahar, fondant sau martipan Usor de utilizat – Setul de cifre mari are un arc interior ce face ca cifrele sa poata fi scoase cu o singura apasare. Usor de curatat – se spala cu apa calda si se lasa sa se usuce Marginile rotunjite le fac perfecte de a fi folosite in siguranta si de copii. Distractia si buna dispozitie vor fi garantate Sunt jucarii ideale pentru copii -se pot folosi si in scopuri nealimentare cu plasteline modelatoare, lut si argile. Copiii le pot folosii si ca stampile Mod de folosire: Pe o suprafata dreapta si tare intindeti pasta de zahar/aluatul (nelipicios) intr-un strat de 2-3 mm. Tinand din exterior decuptorul plasati-l pe suprafata pastei si apasati-l pana cand atinge suprafata de sub pasta.Rasuciti usor intr-o parte si alta pentru a avea o taietura curata,exacta. Apasati partea de sus a decupatorului in jos. Ridicati decupatorul 5 cm deasupra suprafetei si presati ejectorul ( pistonul) pentru a elibera cifra decupata

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!