MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Set 10 perechi de carbune pentru motor electric Negru/Auriu


Set 10 perechi de carbune pentru motor electric Negru/Auriu

Set 10 perechi de carbune pentru motor electric Negru/Auriu
Nume produs: Perii de carbon pentru motor Model: 153#; 6,5 x 13,5 x 18 mm Material: Carbon si aliaj de cupru; culoare: gri si alama Aplicatie: utilizat pe scara larga pentru diverse scule electrice si motoare electrice, cum ar fi burghiu cu ciocan rotativ, ferastrau circular, ferastrau de taiere si polizor unghiular. Continutul pachetului: 10 perii de carbune pentru motor Descriere produs Caracteristici: Proiectat cu fire si terminal inel. Inlocuirea periilor poate repara un motor intermitent. Periile noi pot restabili franarea electrica a motorului. Periile uzate sunt adesea cauza functionarii proaste a motorului. Periile de motor din carbune sunt una dintre componentele cel mai frecvent inlocuite. Utilizat pe scara larga pentru diverse unelte electrice si motoare electrice, cum ar fi burghiu cu ciocan rotativ, ferastrau circular, ferastrau cu cupa si polizor unghiular. Specificatii: 6,5 x 13,5 x 18 mm Material: aliaj de carbon si cupru. Culoare: gri si alama. Continut: 10 perii de carbune pentru motor.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!