MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Set 2 Anulatoare H7 CANBUS-Eroare bec ars pentru led-uri


Set 2 Anulatoare H7 CANBUS-Eroare bec ars pentru led-uri

Set 2 Anulatoare H7 CANBUS-Eroare bec ars pentru led-uri
Setul de anulatoare H7 CANBUS-Eroare bec ars pentru led-uri este proiectat pentru a ajuta la prevenirea erorilor de sistem, precum și pentru a evita mesajele de eroare care apar atunci când se înlocuiește iluminatul original cu LED-uri. Aceste anulatoare sunt esențiale pentru a menține integritatea sistemului de iluminare al mașinii tale și a evita problemele de funcționare care ar putea apărea. Setul de anulatoare H7 CANBUS-Eroare bec ars pentru led-uri este conceput pentru a fi folosit în vehiculele cu iluminat H7. Aceste anulatoare sunt prevăzute cu un circuit special de protecție care previne apariția erorilor de sistem. Acestea pot fi folosite pentru a înlocui becurile standard cu LED-uri, fără a afecta funcționarea sistemului de iluminare al mașinii Următoarele probleme vor fi rezolvate: 1. Indicatorul tabloului de bord se aprinde atunci când farul este utilizat ca lumină cu defecțiune. 2. Indicatorul tabloului de bord nu se aprinde când farul este folosit ca High Beam. 3. Ledurile LED clipesc la pornirea motorului. 4. Motorul nu mai funcționează la aprinderea luminilor LED. 5. Eliminați interferența Balastului cu computerul de călătorie. 6. Luminile xenon nu se aprind. 7. Luminile LED continuă să clipească după instalare. 8. Una dintre luminile LED funcționează, dar cealaltă nu. 9. Luminile LED se sting automat după aprindere timp de câteva minute. Potrivit cu majoritatea vehiculelor, inclusiv Mercedes Benz, BMW, Audi, Chrysler, MINI, Cadillac, Hyundai, Ford etc. Specificații articol: Tensiune: 12-24V Potrivit pentru: Far cu LED Se potrivește tipului de far: H7 Greutatea ambalajului: 150g Dimensiunea ambalajului: 13 * 13 * 3cm Pachet: 2 * Decodor

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!