Set 2 aparate anti cartite serpi soareci sobolani solar cu vibratii si ultrasunete 70015


Set 2 aparate anti cartite serpi soareci sobolani solar cu vibratii si ultrasunete 70015

Set 2 aparate anti cartite serpi soareci sobolani solar cu vibratii si ultrasunete 70015
Acest dispozitiv de indepartare a cartitelor, sobolanilor, soarecilor si serpilor este unul dintre noile generații de dispozive cu ultrasunete si vibratii, cu alimentare solara! Acesta generează vibrații si ultrasunete la intervale de aproximativ 120 sec., pe frecvența de 400 Hz ± 50 Hz. Testele în aer liber au arătat că dispozitivul este eficient pe o suprafață eficientă de aproximativ 700 mp, în funcție de starea solului. Deoarece ultrasunetele și vibrațiile sunt intolerabile pentru multe animale din sol, acestea migrează către alte zone intr-o perioada scurta de timp. În unele cazuri, cârtițele răspund inițial sfidător la actiunea dispozitivului prin creșterea activității lor de săpare și pot aparea musuroaie suplimentare in primele zile. Aceasta este o reacție naturală. Acest dispozitiv poate fi utilizat în grădină, pe câmp sau în alte zone exterioare unde animalelel nadorite sapa galerii. Componentele electronice fin reglate și bateria solara, garantează o funcționare constantă chiar și în condiții de lumină slabă. UTILIZARE: Introduceți dispozitivul în pământ 3⁄4 din țăruș. Pentru a porni, selectați modul de funcționare de pe butonul din partea inferioară a carcasei. Dispozitivul este acum pregătit pentru funcționare. Verificați periodic funcționalitatea dispozitivului. După pornire, dispozitivul efectuează un test automat și sunt verificate pe rând 3 moduri de funcționare a cate 30 de secunde. După aceea, dispozitivul functioneaza normal. Cele 3 moduri diferite sunt emise într-un interval neregulat, alternand. Modul de funcționare se schimbă automat la fiecare 1 - 2 zile. Acest lucru reduce adaptarea animalelor la ultrasunete și astfel maximizează efectul. Sugestie de instalare: Așezați dispozitivul de respingere în așa fel încât animalele să aibă posibilitatea de a fugi de pe terenul dumneavoastră. După aproximativ 5-6 săptămâni, dispozitivul/dispozitivele ar trebui să fie mutat aproximativ 4-5 metri catre exteriorul terenului protejat. ATENȚIE: Nu introduceți niciodată dispozitivul direct în musuroi. În cazul în care folosiți mai multe dispozitive, nu le instalați niciodată în colțurile terenului; în acest caz, veți bloca posibilele animalelor sa paraseasca terenul. Incepeti indepartarea daunatorilor din centul terenului catre exterior.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!