MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Set 2 Becuri Led H3 Auto R6 80W - 4000Lm - 6000k


Set 2 Becuri Led H3 Auto R6 80W - 4000Lm - 6000k

Set 2 Becuri Led H3 Auto R6 80W - 4000Lm - 6000k
Setul de 2 becuri LED H3 Auto R6 este o soluție modernă și eficientă pentru iluminarea vehiculului dumneavoastră. Acesta aduce numeroase beneficii, în special în ceea ce privește luminozitatea, durabilitatea și economia de energie. Putere și Luminozitate: Fiecare bec LED H3 din acest set furnizează o putere impresionantă de 40W și o luminozitate de 2000 de lumeni. Acest lucru asigură o iluminare intensă, care vă va permite să vedeți mai bine pe timp de noapte sau în condiții meteo nefavorabile. Temperatura de Culoare: Aceste becuri au o temperatură de culoare de 6000K, ceea ce înseamnă că lumina emisă este albă, oferind o vizibilitate clară și naturală pe drum. Economie de Energie: În comparație cu becurile halogen tradiționale, aceste becuri LED consumă mai puțină energie, ceea ce ajută la economisirea combustibilului și la reducerea uzurii bateriei vehiculului. Durabilitate: Datorită tehnologiei LED, aceste becuri au o durată de viață mult mai lungă decât becurile tradiționale, ceea ce înseamnă că nu va trebui să le înlocuiți la fel de des. Instalare Simplă: Setul include tot ce aveți nevoie pentru a înlocui becurile existente. Instalarea este simplă și nu necesită cunoștințe tehnice avansate. SPECIFICATII: Tip Soclu: H3 Temperatura culoare: 6000k - Alb Rece Flux Luminos: 4000 Lumeni / pe bec Putere: 40W / pe bec Tensiune de intrare - 9-20V Racire activa cu ventilator care previne supraincalzirea Waterproof IP65 Durata de functionare > 30.000h Montaj plug & Play

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!