MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Set 2 Becuri LED ROSU cu anulator


Set 2 Becuri LED ROSU cu anulator

Set 2 Becuri LED ROSU cu anulator
Acest set de becuri LED roșii cu anulator este soluția perfectă pentru oricine dorește să-și îmbunătățească sistemul de iluminare al mașinii. Aceste becuri sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și oferă o lumină puternică și clară, care va asigura o vizibilitate mai bună în trafic. Ele oferă o performanță excelentă și o durată lungă de viață, astfel încât să nu trebuiască să le schimbați prea des. Datorită tehnologiei LED, aceste becuri consumă mai puțină energie decât becurile tradiționale și au o temperatură de lucru mai scăzută, ceea ce le face mai sigure și mai fiabile BEC CU 2 FAZE Tensiunea de operare 12V Consum 18Watti Greutate 50g Folosinta Bec pozitie Model: Universal Model Daca aveti senzor, va da eroare de bec ars Tensiunea 1.2A pană la 1.9A Puterea luminoasa 800 lumeni Temperatura de culoare rosu Pretul este per set de 2 buc

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!