MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Set 2 Curele pentru mutat mobilierul


Set 2 Curele pentru mutat mobilierul

Set 2 Curele pentru mutat mobilierul
Set 2 Curele pentru mutat mobilierul De acum mobila va fi mai usor de miscat, manipulat si transportat cu noile curele pentru mutat piesele de mobilier. Ele incurajeaza, de asemenea, ridicarea corespunzatoare a obiectelor grele si de dimensiuni mari. Aceste curele distribuie greutatea pe tot corpul lasand astfel mainile libere si usurand manevrarea mobilierului. Descriere: - Material: Nylon extrem de rezistent, model solid, duritate moale - Dimensiune: Lungime: 27.2 cm Latime: 4.5 cm - Culoare: Portocaliu Caracteristici: - Curelele sunt reglabile cu 3 sectiuni ridicare pentru a putea transporta cu usurinta obiecte mici si mari. - 100% nou si de inalta calitate. - Curelele sunt foarte necesare pentru mutat mobilierul. - Se poate folosi ca o parghie care va face ca tot ceea ce ridicati sa se simta mai usor de 50%. - Protejati-va de ranire atunci cand miscati mobila. - Transportatul si toate celelalte incarcaturi grele vor deveni usor de manipulat. ;Pachet include: 2 x Curele de mutat mobilierul *Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!