MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Set 2 Forme din Silicon pentru Inghetata pe Bat


Set 2 Forme din Silicon pentru Inghetata pe Bat

Set 2 Forme din Silicon pentru Inghetata pe Bat
Prin intermediul acestuia, vei putea prepara rapid, usor si comod o inghetata delicioasa pe bat. Este fabricat din silicon destinat industriei culinare , ceea ce face foarte usoara asezarea, congelarea si separarea ulterioara a inghetatei din matrita. Fiecare stand de înghețată are până la 3 forme distractive de animale care îți vor modela înghețata - un porc, un iepuraș și un urs. Bețișoarele sunt foarte ușor de introdus și ținut, datorită designului matriței - are găuri care poziționează bețișoarele chiar în mijlocul umpluturii și un picior care le ține într-un singur loc până îngheață. Caracteristici: Material: Silicon Dimensiune: 19x11 cm. 3 inghetate in acelasi timp Ușurință în utilizare 3 forme de animale

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!