Set 2 Jucarii interactive pentru catei 2 in 1 minge si disc cu sunete


Set 2 Jucarii interactive pentru catei 2 in 1 minge si disc cu sunete

Set 2 Jucarii interactive pentru catei 2 in 1 minge si disc cu sunete
Oferiti-i catelului dumneavoastra o jucarie pe care o va adora in orice moment. Atunci cand jucăria este impinsă, va alunca cateva secunde pe podea fără a se opri. Jucăria face zgomot atunci cand e apăsată sau stransă in diferite moduri. Se poate utiliza atat in interior cat si in aer liber, astfel incat animalul dumneavoastra de companie sa se poata bucura indiferent de locul in care va aflati. Jucăria este realizată din cauciuc de inaltă calitate, care este non-toxic, durabil, rezistent la uzură si moale, avand o durata lunga de utilizare. Jucaria are nenumarate beneficii, astfel ea contribuie la consumarea energiei cainelui si la reducerea distrugerii altor obiecte. De asemenea, stimuleaza animalul de companie sa faca miscare zilnic. Specificatii: Material: cauciuc; Material baza: plastic; Culoare: galben/albastru; Diametru: 16 cm; Greutate: 260 g.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!