MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Set 2 Lampi LED AUTO Mi2 H7 temperatura 6000k putere 50W


Set 2 Lampi LED AUTO Mi2 H7 temperatura 6000k putere 50W

Set 2 Lampi LED AUTO Mi2 H7 temperatura 6000k putere 50W
Când vine vorba de iluminatul mașinii tale, fie că este vorba de condusul pe timp de noapte sau în condiții de ceață, nu există compromisuri posibile. Știm cu toții că vizibilitatea clară este esențială pentru siguranța rutieră. Cu acest set de două lampi LED AUTO Mi2 H7, vei aduce iluminarea la un nivel cu totul nou. Puterea și Eficiența Cu o putere impresionantă de 50 de wați, aceste lampi LED AUTO Mi2 H7 oferă o iluminare puternică și uniformă, care elimină umbrele și punctele slabe. Acest lucru se traduce prin mai multă siguranță pe șosea, deoarece vei vedea mai clar și vei putea reacționa mai rapid la orice obstacol sau situație de trafic. Nu numai că îmbunătățește vizibilitatea, dar ajută și la economisirea energiei, făcându-le o opțiune eficientă din punct de vedere al consumului de energie. Temperatura de Culoare Perfectă Temperatura de culoare de 6000K reprezintă o altă caracteristică impresionantă a acestor lampi LED. Această temperatură de culoare reprezintă o lumină albă strălucitoare, foarte asemănătoare cu lumina naturală a zilei. Acest aspect contribuie la reducerea oboselei oculare, îmbunătățește contrastul și permite detectarea mai ușoară a detaliilor din jurul tău. Este ca și cum ai avea propria rază de soare la volan, în orice moment al zilei sau al nopții. Durabilitate și Ușurință în Utilizare Instalarea acestor lampi LED AUTO Mi2 H7 este simplă și rapidă. Ele sunt proiectate să se potrivească perfect în majoritatea tipurilor de faruri Acest lucru înseamnă că vei putea bucura de avantajele lor pentru o perioadă lungă de timp, fără a-ți face griji cu privire la înlocuirea lor prea curând. SPECIFICATII : - Led pentru Faruri auto de ultima generatie; - Ofera vizibiliate foarte buna, datorita asezarii LED-urilor exact in pozitia in care este si filamentul de la becuri, prin urmare focalizarea pe sosea este optim si nu deranjeaza ceilalti participanti in trafic Efect de lumina cu 15% > Putere: 50W Tensiune: 9-32V Luminozitate: 8000 LM Material de disipare a căldurii din aluminiu Durata de viata : >30.000 ore culoare: 6000k - Soclu: H7

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!