MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Set 2 prinderi ergonomice pentru Volan Antiderapante culoare Negru


Set 2 prinderi ergonomice pentru Volan Antiderapante culoare Negru

Set 2 prinderi ergonomice pentru Volan Antiderapante culoare Negru
Husa volan antiderapant are caracter universal: Această husă antiderapanta pentru volanul mașinii adoptă tehnologie profesională de fabricație și design. Dimensiunea volanului mașinii este potrivită pentru o varietate de modele și volane de orice diametru. Rezistent la transpirație și antiderapant: previne transpirația mâinilor în urma contactului, cea mai bună soluție pentru hiperhidroza palmară. Este un bun ajutor pentru a vă proteja volanul de arsuri solare, zgârieturi, uzură și murdărie. Creșteți siguranța și confortul: anti-alunecare și durabil. Oferă o aderență excelentă pentru volan, vă oferă o atingere și o senzație excelentă, vă masează palmele și ameliorează durerea mainilor la conducere.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!